Yay, weer een nieuwe mogelijkheid om anderen te inspireren!

Lieve allemaal,

Ook al is het alweer een tijd geleden dat ik terug ben gekomen uit Malawi, krijg ik nog geregeld mailtjes van Worldmapping. Laatst weer een paar! Of ik betrokken wil blijven bij Worldmapping? Natuurlijk! Of ik toegevoegd wil worden aan de facebookpagina van de tweede Dorenweerdgroep? Dat hoef je me geen twee keer te vragen! Ik vind het super om vragen te beantwoorden en mensen enthousiast te maken!

Zo ook op de Facebookpagina, wat ik dus net al zei. In mijn vorige blog vertelde ik al dat de eerste expeditie van het Dorenweerd College in samenwerking met Worldmapping zo goed is bevallen dat er een tweede expeditie wordt georganiseerd in 2015. Ik ben dus samen met Jules, die is in de zomervakantie meegeweest met Worldmapping, lid geworden van hun gezamenlijke Facebookpagina. Natuurlijk vind ik dit hartstikke gaaf, wat is er nou leuker dan je eigen ervaringen delen door middel van het beantwoorden vragen?!

Bij deze dus weer even een kleine update over mijn Wereldsupporter acties!

Liefs Dana

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Tof hoor Dana, goed bezig!!

Tof hoor Dana, goed bezig!! Leuk als je op zo een manier toch heel actief bezig kan blijven!!liefs

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of danakruk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd