Strijd mee voor (h)eerlijke koffie op je werk!

Ruim 50% van de werknemers denkt beter te presteren met lekkere koffie
Wil jij ook lekkere koffie op het werk? Geef dan nu je baas aan en strijd mee voor (h)eerlijke koffie! Wie weet start je straks je werkdag met een versgemalen espresso of perfecte latte macchiato.
Uit onderzoek van Q&A Research & Consultancy blijkt dat ruim de helft van de ondervraagden denkt beter te presteren als er goede koffie op het werk geschonken zou worden. 71% zou het waarderen als zijn werkgever Fairtrade gecertificeerde koffie zou aanbieden en zelfs 73% van de ondervraagden vindt dat duurzame en lekkere koffie op het werk vanzelfsprekend zou moeten zijn. Reden genoeg voor koffiebrander Redbeans en Stichting Max Havelaar om campagne te voeren voor echt lekkere koffie op het werk onder de noemer van ‘Geef je baas aan'. Kijk op httppublic://blog/koffieie_0.pngwww.geefjebaasaan.nl/ hoe je mee kunt doen!!!

Oeh en de fairtraid-week niet vergeten! Deze is van 25 oktober t/m 4 november. Kijk voor de agenda op httppublic://blog/koffieie_0.pngwww.maxhavelaar.nl/nieuws/agenda-fairtrade-week-2012

Image
Follow the author: MaaikeKoopman
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]