Vakantie, Je t'aime

Jaa,, het is herfstvakantiee! Lekker veel tijd om uit te rusten, lekker boeken te lezen en natuurlijk is dit het perfecte moment om veel geld op te halen!
Dat doe ik dan ook; gisteravond ben ik twee uur lang langs de deuren gegaan, om pepermunt te verkopen en varkentjes te wassen.
Vandaag heb ik twee collectebussen opgehangen in twee supermarkten, en heb ik op het werk van mijn moeder pepermunt proberen te verkopen. Vanavond ga ik weer langs de deuren.. hopen dat het weer wat opbrengt! ;)

Het is zo leuk om al die reactie's van mensen te horen eah. Mensen vinden het zo leuk en goed dat je naar Uganda gaat.. Er werd me gister ook nog een hele koffer vol knuffels geschonken door een mevrouw, die ik mee ga nemen naar Uganda. Wat ontzettend lief zijn sommige mensen toch! Daardoor krijg ik er steeds meer zin in.

Nu ik erover nadenk, ik heb lekker vakantie en slaap lang uit enzo..
Maar hoe zou dat gaan in Afrika? Die mensen zullen vast elke dag keihard moeten werken om dat kleine beetje geld bij elkaar te sprokkelen om te kunnen overleven. Goh, dan voel ik me meteen weer schuldig dat ik hier gewoon een boekje zit te lezen. Kan ik niet nog meer doen??

Maar ik ga vanavond weer bezig,, wat mijn schuldgevoel iets doet afnemen. Ik kan nu (15.00) ook niks doen,, er zijn zeer weinig mensen thuis op dit moment gok ik! Dus ga ik toch maar lekker mijn boek lezen,,
hihii.

Liefs, Karen

Follow the author: Karenlalaa
More contributions of WorldSupporter author: Karenlalaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Knuffels

Luek hoor! En aj, heel lief van die mevrouw. Volgens mij hoef je je echt niet schuldig te voelen, je doet al hee lveel voor de mensen. Je mot ook niet overspannen raken voor je uberhaupt weggaat! Beetje ontspannen is ook goed, en misschien leer je wel wat verhalen om te vertelen aan de kinderen daar :)

Geniet van je vakantie!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1