Nog steeds actief!

Alweer bijna 3 maanden terug! Maar wij als Malawi-groep hebben natuurlijk niet stil gezeten. Nog steeds zijn we bezig om geld op te halen en mensen te inspireren. Zo heb ik met een deel van de groep de brugklassen begeleid bij het schoolreisje. Het geld wat we hiervoor kregen ging in de pot.

Maandag hebben we een dag gewerkt op school: lokalen leeggeruimd, schoongemaakt en opgeruimd. Het geld wat we hiervoor kregen, ook dit gaat weer in de pot. 

Ook hebben we allemaal een donatie gedaan voor de reis van Joy. Joy was onze begeleider in Malawi. Een hele inspirerende man waar wij ontzettend veel van hebben geleerd, plezier mee hebben gehad en die ons heeft geholpen, gesteund en begeleid in Malawi. Nu wou hij heel graag naar Nederland, om al zijn groepen te begeleiden die hij ooit heeft begeleid voor Worldmapping. Wij hebben met z'n allen een donatie gedaan voor zijn reis hier naartoe.

 

En dan nog 1 ding, vandaag ga ik naar Maleisië! Ik heb hier ontzettend veel zin in, zeker ook omdat ik dan ook kan kijken hoe dat daar is. Het een beetje vergelijken met Malawi (al weet ik ook wel dat ook daar al een heel groot verschil in zit). Maar ook daar ga ik een nieuwe cultuur ontdekken en beleven.

I'm excited!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of eefjekt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.