Dag 2

Vandaag een lange dag gehad vol indrukken. Eerst op het vliegveld wachten op 2meisjes uit noorwegen en daarna 4uur rijden naar Gweru. Alles is hier zo anders, de bomen, de dieren, de mensen.. echt alles. De wegen zijn een chaos maar dat kan me niks schelen als je het vergelijkt met de prachtige natuur. De aapjes lopen gewoon naast de weg! Morgen krijg ik een introductiedag en zal ik kennismaken met alles en iedereen en waarschijnlijk mijn eerste leeuw ontmoeten!
Ik heb geen onbeperkt wifi dus ik zal niet altijd fotos kunnen plaatsen helaas!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Eva Santing
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.