HELP: Sailing dentist is op zoek naar jou!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, ben ik wat minder actief aan het bloggen hier op wereldsupporter. Dat wil niet zeggen dat ik als wereldsupporter stil zit. Integendeel, ik bruis van de ideeën en schrijf graag voor de organisatie Sailing Dentist.

Sinds mijn laatste blog over Sailing Dentist heb ik namelijk contact opgenomen met de founder van deze non-profit organisatie: Leentje Schade. Zij hoopt voor Sailing Dentist zo snel mogelijk een nieuwe zeilboot bij elkaar te sparen, zodat ze opnieuw op missie kan naar ontwikkelingslanden om daar tandheelkundige hulp te kunnen bieden. Na wat heen en weer e-mailen bleek dat ze ook best wat hulp kon gebruiken vanuit Nederland. 

Doordat ik hier over Sailing Dentist geblogd had en mijn schrijfstijl goed bij Sailing Dentist past, werd ik uitgenodigd meer te schrijven voor deze organisatie en deel uit te maken van Sailing Dentist, Team Nederland. Ik ben heel blij dat ik op deze manier de organisatie kan helpen en stiekem leer ik er ook veel op organisatorisch vlak van! 

Zou vrijwilligerswerk voor een nieuwe organisatie als Sailing Dentist jou ook wat lijken? Sailing Dentist wil door middel van een jong team graag nog meer werk neerzetten en in meer landen tandheelkundige zorg bieden. De bedoeling is van Sailing Dentist een leuk platform voor jonge mensen te maken die ook de wereld wel een beetje mooier willen. Hoe groter het netwerk, hoe meer we kunnen bereiken! 

Je kunt helpen op verschillende manieren. Er is vraag vanuit de organisatie naar geld voor een nieuwe zeilboot. Daarnaast worden er binnenkort teams van vrijwilligers gevormd om mee te gaan op een nieuwe missie naar Gambia. Ben jij in voor een nieuw avontuur? Aarzel dan niet om contact op te nemen! De contactgegevens vind je hier.

 

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Oooooooh hoe gaaf!! hier

Oooooooh hoe gaaf!! hier begint mijn hart gelijk harder van te kloppen!! ik ga contact opnemen!!! X  

Aaaah wat gaaf Cecile! We

Aaaah wat gaaf Cecile! We kunnen alle hulp gebruiken, dus leuk dat je zo enthousiast bent :-)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
419 2