Presentatie Lions Nieuwegein

Op 6 juni jl. heb ik een presentatie over mijn eerste expeditie naar Uganda gehouden voor de lions in Nieuwegein. Ook ben ik gesponsord door de lions in Hoorn, voor hen heb ik een filmpje gemaakt over mijn reis.

Tijdens de presentatie heb ik verteld welke projecten ik heb bezocht en wat ik daar zoal gedaan heb. Ook heb ik hen door middel van foto's en video's laten mee maken wat ik zoal gezien en gedaan heb. De mensen van de lions waren gelukkig erg geinteresseerd en zaten vol vragen. Een deel van het sponsorgeld van de lions is naar de projecten in Uganda gegaan

Image
Follow the author: EmielKT
More contributions of WorldSupporter author: EmielKT
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]