Sponsoractie 'kniepertjes'

Dag lieve allemaal,

Afgelopen vrijdag stond er op mijn dagplanning: kniepertjes bakken, kniepertjes bakken en.... nog meer kniepertjes bakken! Na bijna 500 kniepertjes te hebben gebakken, voelde ik mij zelf bijna een kniepertje.. Maar dit was het allemaal waard!! Deze actie heeft maar liefst 197 euro opgeleverd (heeeel veel extraatjes erbij gekregen van mensen)!! Hoe fantastisch is dit. Ik weet zeker dat dit geld goed kan worden gebruikt op het project 'Charity Class'. Al deze mensen die een bijdrage hebben gedaan voor de sponsoractie wil ik via deze weg ontzettend bedanken :) Een speciaal bedankje voor mijn moeder, die mij de hele dag heeft geholpen bij het bakken van de kniepertjes. 

P.S. ik geloof het zelf bijna niet: nog 7 dagen.. Was het al maar zover! Voor nu eerst druk met de voorbereidingen voor de sponsoravond vrijdag... Hopen op weer een mooi bedrag :)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from Erica van der Sluis
Blog of Erica van der Sluis
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
9
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd