De eerste challenge dag

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik begonnen met mijn 8 daagse challenge!!

Dat houdt in dat de komende 8 dagen in het teken staan van de 8 millenium doelen. Elke dag staat er weer een ander milleniumdoel centraal met een bijbeorende uitdaging en het milleniumdoel van vandaag is 'minder kindersterfte'.

In derde wereldlanden sterven er nog steeds vele kinderen, onder andere door het gebrek aan (schoon) drinkwater. Dat is natuurlijk afschuwelijk als je nagaat dat wij hier in het rijke westen alleen maar even de kraan hoeven open te draaien en dat er dan meteen helder en schoon drink water uit stroomt.

Om mij hier bewust van te worden en hier bij stil te staan is mijn uitdaging voor vandaag om in maximaal 5 minuten te douchen en hiermee water te besparen. Dit was voor mij nog best wel een opgave aangezien ik heel erg van douchen hou en daardoor ook wel lang onder de douche sta.

Doorom ben ik ook erg trots om mee te delen dat mijn uitdaging heb gehaald!

Ik heb in precies 4 minuten en 46 seconden gedoucht:)

Ook heb ik daar de andere leden uit mijn gezin mee aangestoken en proberen zij ook allemaal in maximaal 5 minuten te douchen:) Al met al een goed  geslaagde eerste challenge dag zal ik maar zeggen:)

liefs

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Lauraaa
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
348