Cadeautje voor Elemina

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven over Elemina, mijn sponsor kindje in Tanzania. Af en toe komt er een tekening binnen van mijn kleine meid. Zo leuk altijd om weer iets binnen te krijgen van haar. Ik denk dat ze nog niet helemaal door heeft voor wie de tekening is, maar dat maakt helemaal niks uit. Ik verzamel alle tekeningen en heb er zelfs eentje aan mijn muur hangen in huis. Ik hoop dat er weer snel eentje binnen komt voor mijn collectie:) Verder hoop ik natuurlijk dat alles goed met haar gaat. Af en toe zie ik wat foto's van vrijwilligers in de maandelijkse nieuwsbrief van IOP die ik ontvang. Vandaag zat er toevallig een foto van Elemina bij en een paar andere meisje. Elemina draagt op de foto een roze jurkje, dat betekend dat ze naar de IOP pre-school gaat. Een hele leuke en fijne school, waar ook veel andere kindjes uit het weeshuis heen gaan. Werd helemaal blij van de foto! Ik zal hem bij de foto's toevoegen bij deze blog ( het eerste meisje van links) 

Er gaat weer een groep vrijwilligers naar Ilula, dus heb gezorgd dat er een klein cadeautje en kaart meegaat voor Elemina. Versturen duurt namelijk heel lang en is erg duur, dus dit was een super oplossing. Ik heb twee leesboekje gekocht voor haar in het Swahili! Het was nog een hele zoektocht om er een te vinden, maar gelukkig toch gelukt. Ik hoop dat ze het leuk vindt en er samen met de andere meisjes in kan lezen. 

 

 

 

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of awmgoorsenberg
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd