De eerste acties zijn begonnen..! :)

Jaja, dan ga je je inzetten voor een betere wereld, en dan moet je er zelf ook nog geld voor betalen. 'T is toch wat tegenwoordig, haha. Maar ik moet zeggen dat ik het nog wel leuk vind ook. Ik ben zelf caissière, waardoor ik wel een beetje een vlotte babbel heb ontwikkeld, en ik vind het ontzettend leuk om bijvoorbeeld langs de deuren te gaan met een actie. Je merkt dat mensen geïnteresseerd zijn en meer willen weten, en dat maakt mij weer extra enthousiast omdat het ook zo ontzettend leuk is wat wij gaan doen :D. Maargoed, de eerste acties zijn begonnen, en lopen opzich wel lekker. De laatste week heb ik toetsweek gehad, dus de afgelopen twee week heb ik niet zoveel acties gehouden, maar daarvoor heb ik 150 doosjes pepermunt in huis gehaald, en 8 Steun-boekjes om varkentjes te wassen. Ik heb al 62 doosjes pepermunt verkocht en al 100 euro opgehaald met varkentjes te wassen! Daarnaast heb ik collectebussen opgehangen in verschillende winkels. En ik heb me aangeboden als oppas, dus we zullen zien wat er allemaal nog uit deze acties voortkomt!

Nu heb ik herfstvakantie en ben ik ook van plan om hard bezig te gaan om geld op te halen. Nu alleen nog hopen dat het mooi weer is/blijft.. ;)

Groetjes, Karen

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Succes

Succes! Er zijn hier veel mensen die ook geld hebben opgehaald of daarmee bezig zijn, misschien hebben die ook nog tips voor je. Ik hoop dat het je lukt om veel geld op te halen, het istoch voor een goed doel. :) En als het geen mooi weer blijft, kun je altijd nog paraplu's verkopen, haha!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Karenlalaa
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd