hulp ouders

beste lezer,

Het zal je waarschijnlijk vervelen, maar lees het toch maar.

De ouders van de kinderen die meegaan zijn laatst bij elkaar gekomen om de riemen om geld in te zamelen aante trekken. Er is afgesproken dat iedereen 500 euro moet ophalen in de zomer. Om dat geld bij elkaar te halen heb ik een baantje bij mijn moeder en eentje bij mijn vader. bij mijn moeder moet ik in mijn eigen huis schoonmaken en bij mijn vader moet ik het hele tuinhuis schilderen. Het is best zwaar. De verwachtingen en verplichtingen zijn hoog, maar ik wil en ik zal naar Zuid-Afrika. Koste wat het kost.

dinsdag 1 juli 2014

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of annabellefh
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
9
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd