De mooie tijd in Uganda en erna

In mijn hele leven heb ik veel gedaan maar naar Uganda was wel echt een van de allermooist ervaringen. Je hebt wel soms gehoordt dat mensen het moeilijker hebben daar maar ik had het nooit echt besteft. Nu wel. Toen ik terug kwam uit Uganda vroeg iedereen ook weer aan mij hoe was het en wat had je allemaal gedaan, maar na 10 keer dat verhaal te hebben verteld werd ik er wel een beetje gek van. Tot ik is bij een feest van mijn opa het nog een keer vertelde en iedereen aandagtig luisterde omdat ze het zo mooi vonden wat ik had gedaan. Toen dacht ik weer: 'ja klopt het is ook mooi en ik moet niet zeuren omdat ik een verhaaltje 10 keer moet vertellen. Ik zou moeten zeuren dat niet iedereen deze ervaring kan opdoen waardoor niet meer mensen in actie komen voor de mensen daar in Afrika.

Follow the author: Sandervoerman
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Sandervoerman
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]