Presenteren over je land

Education Category: Creative
Ages:

Posters maken! 

In Malawi hebben wij een middelbare school bezocht en zo kennis gemaakt met leeftijdgenoten.                                   Omdat we in een heel andere wereld leven dan de kinderen daar hebben wij presentaties over Nederland gegeven, en zij presentaties over Malawi!! 

 

Wat heb je nodig: 

-papier

-stiften

-schaar

-plakband

-foto's

 

We hadden groepjes gemaakt van 3 personen, de malawiaans leeerlingen ook. Om de beurt ging er een groepje vertellen over een bepaald onderwerp, bijv. cultuur in Nederland en daarna cultuur in Malawi. Het is ontzettend leerzaam en je leert heel veel van elkaar. Ook kun je alles vragen en het is heel leuk als je over je eigen land kan vertellen en uitleggen. 

Ik heb verteld over het onderwijs in Nederland. Ik had een poster gemaakt waarop ik zo goed mogelijk probeerde uit te leggen hoe het onderwijs geregeld is. Wanneer wij toetsen hadden en tot welke leeftijd je naar school gaat. 

 

Door posters te maken en daar wat bij te vertellen leer je heel veel van elkaar. Over het land, de cultuur, het onderwijs, het verkeer, de mensen noem maar op! Er is zo veel te vertellen over Nederland... en over Malawi!

 

 

 

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MaaikeRosanne
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
9 1