Terug in Nederland

Gisteren ben ik aangekomen in Nederland! Wauw, wat een ervaringen! Komende tijd zal ik zoveel mogelijk mensen, vrienden familie mijn ervaringen vertellen over mijn reis en mijn vrijwilligerswerk! Het vrijwilligerswerk, was achteraf gezien echt een van de hoogtepunten van mijn trip, zo gaaf om daar echt te leven en deel te nemen aan het dagelijks leven.. Binnekort ga ik ook naar de school waar de kids brieven hebben geschreven aan de Nepalese kinderen met de brieven uit Nepal.. Eens kijken hoe ze dat vinden! 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Rosadupre
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.