De hoogste, de snelste en de langste..

Jahooorr! Ik heb m gedaan, de hoogste, langste en snelste zipline ter wereld! Bijna 2 km lang, bijna 140 km/u en een hoogteverschil van 600 meter met enkel 2 palen en een koord.. En het was vet! Jammer alleen dat t zo kort duurde.. ongeveer 2 minuten (toen ik net een beetje begon te genieten en even niet gestresst aan alle veiligheidsinstructies dacht) was ik alweer beneden! Maar het was een hele vette ervaring, met uiteraard uitzicht op de hymalaya en van die mega grote vogels om je heen. (ik ben niet echt goed in vogelnamen, maar vast een bijzonder soort) 

Verder zijn we druk druk met schilderen! De temperatuur loopt buiten op, maar ons werktempo gelukkig ook wel! We zijn al bijna op de helft van de school, mede doordat onze schoolbaas de Nepalese slag wel prima vindt (no, no, it’s okee, you go there, finished!). Alles wordt prachtig roze met blauw. Uiteraard heb ik zoveel mogelijk de blauwe kwast in handen bluetjes :D. 

Dit weekend zijn we met alle vrijwilligers naar Begnas Tal en Rupa Tal geweest, twee meren in de omgeving waar ook Johan en Femke dus in de buurt zitten. Met een bootje zijn we t suuuper mooie helder blauwe bergmeer overgevaren en hebben we even snel snel, zodat zo min mogelijk Nepalezen ons zagen t water ingedoken. Echt heerlijk. Verder hadden ze een kleine koffie plantage in een van de dorpjes dus hebben we heerlijke echte Nepalese koffie gedronken. Wel een aanrader kan ik je zeggen, vooral na een maand vrijwel geen koffie. Zondagavond hebben ik en Mariel (andere vrijwilliger in mijn gezin) t gezin mee uit eten genomen in Lakeside, was heel gezellig en zelfs nog even een Nepalees dansje gedaan.. 

Van de week heb ik raften geboekt en ben ik overgehaald om dit op een van de wildste rivieren van Nepal te gaan doen, haha, dus ben erg benieuwd. Gelukkig is het regenseizoen nog niet begonnen dus het zal goed komen! Ik laat volgende week weten of ik t weer overleefd heb ;-)! 

Heel veel liefde vanaf hier! 

Rosa 

Follow the author: Rosadupre
More contributions of WorldSupporter author: Rosadupre
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]