Be More!

Van 27 februari tot 23 maart ga ik via Be More vrijwilligerswerk doen op The Farm. Vervolgens ga ik van 26 maart tot 20 april vrijwilligerswerk doen bij Mother of Peace.

Contributions, Comments & Kudos

Kennismaking

Hallo Linda,

Wat toevallig. De eerste naam waar ik op klikte was meteen waar ik naar op zoek was. Iemand die van 26 maart tot 20 april zijn/haar steentje bij zal dragen aan het project Mother of Peace. Zelf help ik mee aan het project 'Let us Work' van Be More. Hierbij zullen we de eerste twee weken in dezelfde accommodatie verblijven als de vrijwilligers van Mother of Peace. Het lijkt me dus erg leuk alvast een beetje kennis te maken. Ik zal me eerst even kort voorstellen: Nathalie Broeze, 21 jaar en woon in Enter (overijssel). Heb jij nog andere plannen na je verblijf bij Mother of Peace, om eventueel rond te trekken? Alle voorbereidingen verder al klaar? Jouw vertrek naar Zuid-Afrika is namelijk wel erg dichtbij!

Succes alvast en ik hoor graag van je!

Groetjes Nathalie

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Linda-Jane
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4 1
Selected Categories
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd