10-jaren plan?

Bij het officieel starten van een stichting bij de notaris dien je duidelijk je korte en lange termijn doelen te verwoorden bij de Kamer van Koophandel. Ik kan mij nog herinneren dat wij in oktober bij het oprichten van onze foundation hebben gezegd dat ons langer termijn doelstelling is om kinderen te helpen op een educatieve manier. Wij wilde graag één of meerdere kinderen de kans geven om aan de universiteit te studeren en zo hun eigen toekomst te verbeteren.

10 jaren plan.. dit zou 2023 moeten zijn verwezenlijkt. Nu, 2014, 8 maanden na de oprichting van Casa Naranja zijn wij al zover dat het financieel mogelijk is om in ieder geval 1 kind de kans te geven om universitair te studeren. Aangezien er meer bij komt kijken dan alleen een cheque uitschrijven wachten wij hier nog even mee. We willen nog meer informatie inwinnen, de juiste personen screenen voor dit project en kijken op welke manier wij in contact kunne blijven met de studenten en de universiteit.

Maar het idee van hoe snel onze foundation is gegroeid de afgelopen maanden werd mij wel duidelijk na het opsommen van deze feiten. Er staat ons dus nog een hoop te doen als we terug in Nederland zijn.. Deze mogelijkheden zorgt ervoor dat wij voor onszelf de lat steeds hoger kunnen leggen. Ik heb de afgelopen maanden wel geleerd: The sky is the limit, as long as you believe in it!!

 

 

Image
Follow the author: Menyes
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Heel erg gaaf! Veel succes

Heel erg gaaf! Veel succes met alles ;-). Laat je het weten als je hulp nodig hebt van andere wereldsupporters?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1