Terugkijken en vooruit kijken

Beste wereldsupporters,

Mijn tijd zit erop, in ieder geval in Costa Rica. Ik heb hier samen met een goede vriend mijn droom werkelijkheid laten worden door een eigen foundation te starten voor kansarme kinderen in Costa Rica. Wat heb ik hier een hoop meegemaakt en een hoop mooie dingen neer kunnen zetten. Ik wil een korte opsomming geven van mijn werkzaamheden hier de afgelopen maanden na het opstarten van onze foundation in Nederland:

- 4 dozen met speelgoed,kleding en sportattributen vanuit NL naar Costa Rica gekregen.

- Een moestuin gefinancierd en gebouwd voor kinderen van weeshuis Casa de Pan, San José.

- Speelgoed, schoolattributen en sportkleding naar 2 verschillende scholen in San Juan, Talamnca gebracht en contacten uitgewisseld voor verdere samenwerking.

- De in Nederland verzamelde sportkleding aan arme kinderen uitgedeeld in Pavas, San José

- Schoolboeken, whiteboard en andere schoolartikelen gefinancierd en uitgedeeld bij een school in San Carlos.

- Tentamenboeken gefinancieerd voor weeskind van Casa de Pan.

- Voetbalschoenen gefinancierd voor meisje van Deportivo Saprissa, San José om haar droom als topvoetbalster te verwezenlijken.

- Sponsorloop in Nederland georganiseerd met Bosbeekschool, opbrengst: ong. €4700!

Ik ben ongetwijfeld nog kleinere projecten vergeten, dingen die we hebben georganiseerd tijdens ons vrijwilligerswerk in het weeshuis. Ik ben trots dat ik de bovengenoemde momenten heb mogen meemaken en kunnen verwezenlijken. De foundation groeit sneller dan verwacht. Kwa financien, mogelijkheden en steun van particuleren en bedrijven. Dit betekent uiteraard dat wij, zoals wij de afgelopen maanden hebben gedaan, door blijven gaan met ons doel na te streven: een betere toekomst voor kinderen in Costa Rica. In Nederland kunnen wij weer een hoop particulieren en bedrijven benaderen om onze doelen te bereiken. Hierna willen wij weer zo snel mogelijk terug naar Costa Rica om nieuwe projecten te beginnen. We hebben nog zoveel ideeen en dromen. Tegelijkertijd wordt er keihard gewerkt aan een nieuwe website, zowel in Nederlands als Engels.

Hoe zie ik de toekomst? 

Zo snel mogelijk alles op orde brengen en proberen te groeien als foundation. Daarna terug naar het land waar wij onze dromen willen verwezenlijken: Costa Rica. Onze foundation is een deel van ons leven geworden en zal alleen maar een groter deel van ons leven worden. Nu we meerdere malen mediaaandacht hebben gehad en de juiste contacten hebben opgedaan zowel in Nederland als Costa Rica groeien onze mogelijkheden en zien wij een mooie toekomst voor Stichting Casa Naranja! 

www.casanaranja.net

www.facebook.com/casanaranja.nl

 

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]