Mijn eerste wereldsupporter blog!

Lieve allemaal,

Met behulp van deze wereldsupporter blog wil ik jullie graag op de hoogte stellen van mijn plannen voor komende periode als zijnde 'een wereldsupporter'! Laat ik allereerst even beginnen met het feit dat ik deze wereldsupporter actie/site een erg mooi initiatief vindt. Ik heb het gevoel dat hierdoor veel meer jongeren gestimuleerd worden bewuster te leven zowel in materiele als sociale zin. Ik kwam er echter pas achter dat dit project bestond nadat ik zélf al heel graag vrijwilligerswerk wilde doen; een mooi bijkomend iets! Maar ik denk dan ook dat het veel andere toekomstige vrijwilligers kan helpen de daadwerkelijke stap te gaan zetten en het ook écht te gaan doen! Vaak heb je met dit soort dingen net een duwtje in de rug nodig en kan het erg veel helpen om ervaringen van anderen te lezen, etc. Ik zou dan ook graag in het vervolg zien dat wereldsupporter zich weet uit te breiden en meer mensen bekend worden met deze site.

Ik kan hierbij gelijk aansluiten op mijn eerste toekomtige acties. Graag help ik wereldsupporter aan meer naamsbekendheid en zal ik hiermee in mijn omgeving beginnen. Ook zal ik mijn best doen zelf actief te zijn en blijven op wereldsupporter. Verder ben ik van plan het vrijwilligerswerk ook in eigen land door te zetten. Zo kunnen kleine dingen als helpen bij familie en vrienden in moeilijkheden of helpen bij activiteitendagen met kinderen al veel uitmaken. Ik zou dit graag aanstaande periode willen doen. Verder zou ik ook graag (indien nodig) vrijwilig wereldwijd willen helpen bij het geven van presentaties over het project in Tanzania waar ik ben geweest. En andere mensen in mijn omgeving willen enthousiasmeren om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Tot slot ben ik voornamelijk van plan met veel bewustzijn over de wereld te blijven leven. Sinds ik terug ben van mijn vrijwiligerswerkproject ben ik namelijk bewuster geworden van de impact van kleine dingen in het leven (zoals zuiniger met water, wassen, eten, etc). Dit wil ik doorzetten en ik wil er andere mensen over kunnen inspireren.

Indien ik weer nieuwe plannen heb of andere activiteiten heb ondernomen zal ik jullie hier natuurlijk van op de hoogte stellen!

Veel liefs,

Eline

Image
Follow the author: evoorendonk
More contributions of WorldSupporter author: evoorendonk
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]