Stage: Stichting Red het Talent!

Beste allemaal,

Degene die me volgen wisten al dat ik op zoek was naar een stage voor mijn tweede studiejaar. Was, omdat ik een stage heb gevonden! Vandaag heb ik een gesprek gehad bij Stichting Red het Talent, en ik ben hartstikke aangenomen. Het is nog geven wachten op de goedkeuring van school, maar zoals het er nu naar uit ziet loop ik van 3 september 2014 tot eind januari 2015 stage bij Red het Talent.

Wat doet Red het Talent?

Red het Talent is een non profitorganisatie die zich inzet voor straatkinderen in Zuid Afrika. Via een bepaalde werkwijze sporen zij straatkinderen op, en bieden hen een programma aan waardoor ze terug kunnen keren in de maatschappij. Dit programma bestaat uit onder andere het aanbieden van sport, om de kinderen in te laten zien dat je ook plezier kunt aan hebben aan sport ipv alleen aan drugs (lijm, cocaïne).

Wat ga ik doen?

Als opdracht van school heb ik meekregen om marktonderzoek te gaan doen. In overleg met de stagebegeleider wordt dat een marktonderzoek naar fonsenwervende evenementen. Hierbij moet ik alles onderzoeken wat daarmee te maken heeft, dus ook transparantie en dat soort zaken. Ik moet hiervoor ook onderzoek doen bij andere goede doelenorganisaties.

Voor Red het Talent moet ik twee evenementen ondersteunen. Dit zijn op 27 september Spin for Life, een spinningmarathon waarbij geld wordt opgehaald. En het grote evenement van Red het Talent: Tour for Talent. Een aantal mensen gaan in november naar Zuid Afrika om daar te fietsen, en zij moeten ook een bepaald bedrag ophalen om mee te mogen doen. Hierbij moet ik dus assisteren.

Als deze evenementen voorbij zijn, moet ik gaan werken aan mijn eigen evenement. Dit mag ALLES zijn, van een hardloopwedstrijd tot een marathon zumba. Alles wat ik kan bedenken, mag. Dus wie heeft er ideeën?! 

Voor meer informatie over Red het Talent klik hier

Duim met me mee dat mijn school deze stage goedkeurd, en dan kan het feestje beginnen! Wordt hopelijk vervolgd!

PS: Nog 23 dagen!!!!

Image
Follow the author: jjjkindt
More contributions of WorldSupporter author: jjjkindt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]