presentaties klassen 1S, 1P & 1Q

Afgelopen donderdag en vrijdag heb ik presentaties gegeven bij de klassen 1S, 1P & 1Q. We hadden met de groep een presentatie gemaakt die we bij alle klassen konden gebruiken. Samen met 2 anderen van de groep heb ik deze klassen een presentatie over onze reis gegeven. De meeste leerlingen waren erg enthousiast en hadden dan ook heel veel vragen. Ze vroegen van alles over onze reis en wanneer we aan het eind vroegen wie van hun ook wel naar Malawi zou willen na deze presentatie stak meer dan de helft van elke klas hun hand op. Na een van de presentaties kwam er zelfs nog een meisje naar ons toe om te vragen wanneer ze zich in kon schrijven. Het was mooi om te zien dat we deze kinderen zo enthousiast hebben gemaakt en ook leuk omdat ik terugdenk aan dat ik via dezelfde manier worldmapper wilde worden. Ik kreeg namelijk in de eerste klas ook een presentatie van een paar meisjes uit een hogere klas en vanaf toen wist ik dat ik mee wilde. Ik heb erg veel plezier gehad en ook nog eens veel mensen kunnen bereiken. Dit geeft me een erg goed gevoel. Het waren geslaagde presentaties. 

Follow the author: Sijtje de Leeuw
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Sijtje de Leeuw
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]