Slechte wereldsupporter

Ik ben de laatste tijd geen top wereldsupporter geweest, ik weet het en ik geef het toe. Thailand en vooral school kwamen er steeds tussen. Ook heb ik nu een baantje achter de kassa bij de Albert Heijn (waar ze trouwens by the way erg veel fairtrade producten verkopen (-; ). Maar ik ga geen excuses maken...

Ondertussen heb ik (zoals hierboven vermeldt) niet stilgezeten voor de inzamelingsacties voor Thailand. Een vriendin van mama had mij namelijk opgegeven/in contact gebracht met 2college Durendael. Dit is een middelbare school in Oisterwijk die elk jaar een kerstactie houdt voor goede doelen. En dat levert geen kleine bedragen op. Ze waren erg enthousiast over mijn aanstaande activiteiten. Om mee te kunnen doen, moest ik een formulier invullen met waar het geld heen zou gaan (organisaties), wat ik precies zou gaan doen en dergelijken. Het jammere was dat ik niet echt een specifiek doel heb waar het geld heen gaat. Ik ga er geen waterputten van bouwen of wc's van maken. De reis is het doel opzich. Vanwege de vele aanmeldingen moesten ze een voorselectie houden en ben ik helaas afgevallen. 

Wel heb ik een leuk mailtje gekregen van Worldmapping! Zoals iedereen weet help ik graag bij informatiedagen om jongeren en hun ouders enthousiast te maken voor een expeditie. Daar zijn vaak niet veel woorden voor nodig van mijn kant, want ik krijg altijd te horen dat de lach op mijn gezicht al boekdelen spreekt. Normaal wordt er een oproep op Facebook geplaatst en kan iedereen in de groep reageren of ze komen helpen. Maar nu werd ik persoonlijk gevraagd voor een aantal informatiedagen/-avonden in de zomer. Hoe cool?! Natuurlijk help ik! Ik hoop 3 van de 5 avonden te kunnen bijwonen. Hoewel mijn wereldsupporter periode er dan theoretisch opzit, hoop ik nog gewoon door te kunnen blijven gaan met bloggen!

Follow the author: Jules
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]