Impact van onze Uganda expeditie op omgeving

Hoewel mijn familie en vrienden allemaal hebben kunnen meegenieten van de geweldige verhalen die ik over Uganda te vertellen had, hebben zij nooit helemaal kunnen begrijpen hoe het daar was. Daarvoor moet je zelf een reis naar Uganda gemaakt hebben.

Omdat onze expeditie naar dit derdewereldland zo'n succes was wordt er elk jaar een expeditie georganiseerd. De volgende expeditie vanuit onze school naar Uganda zal in de carnavalsvakantie van 2015 plaatsvinden. Dan kunnen weer twintig leerlingen bekijken wat onze bijdragen nu echt verricht hebben, wat de effecten er van zijn, en zelf bijdragen aan deze vrijwilligersprojecten. Ook zijn ze aangespoord om meer geld voor deze projecten en het land in te zamelen. 

De impact die de expeditie op mij heeft is ook erg groot, het blijft een geweldige herinnering en heeft me echt verandert. Ik denk er zelfs over om na de middelbare school een paar maanden vrijwilligerswerk te gaan doen via be more. Ik wil het land en de mensen in Uganda blijven helpen. 

Follow the author: Romy_Schellekens
More contributions of WorldSupporter author: Romy_Schellekens
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]