Fairtrade thee

Laatst was ik met mijn hele familie een dagje weg, en al snel eindigden we op een terrasje, lekker in de zon. Normaal bestel ik altijd iets van een cola, maar ik dacht, in het kader van 'fairtrade', laat ik eens die fairtrade thee bestellen. Dat heb ik gedaan, en het beviel me hartstikke goed. Ik ga vaker die thee kiezen denk ik.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Thee met Fair Trade Chocolade

Thee met Fair Trade Chocolade Melk Hazelnoot. Echt Ge-wel-dig!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of maud1507
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd