Boeken kopen voor het goede doel!

Koop jij wel eens boeken bij bol.com? Snel geleverd: ideaal toch? Maar het kan nog beter! Snel geleverd, zelfde prijs én je steunt nog een goed doel ook. Be-more heeft haar eigen boekshop: be-more.youbedo.com.

         Bijna zeven jaar geleden begon Be More met een droom. Als vrijwilliger in Afrika zagen zij met eigen ogen armoede, uitdagingen en hoe ongelijk de wereld verdeeld is. Maar ze zagen vooral ook de mooie kant. Zij zagen mogelijkheden. Van mensen die in de moeilijkste omstandigheden vechten tegen hiv/aids, honger of uitbuiting. Ze luisterden naar elkaars verhalen, en maakten samen nieuwe.

          Be-more: “In onze droom gingen mensen samen aan de slag en werkten ze zij aan zij aan een betere wereld. Om kinderen die geen thuis meer hebben toch een mooie jeugd te geven. Om zieken zorg en aandacht te geven. Om te werken aan een plek voor gehandicapten. Om onderwijs in afgelegen gemeenschappen een boost te geven. Met al onze vrijwilligers, reizigers, stagiaires, lokale partners en vele anderen is onze droom waarheid geworden. Elke dag zetten zij zich in voor verandering, ervaren zij de mogelijkheden van samen iets mooiers creëren en maken daarmee nieuwe verhalen om anderen te inspireren. Verhalen waar onze ogen even van oplichten en waarvan ons hart een sprongetje maakt. Verhalen die de wereld veranderen…”

        Door je boeken in deze webshop te kopen, doneer je gratis 10% van je aankoopbedrag aan Be More. Jouw bijdrage die via YouBeDo.com bij hen binnenkomt, draagt bij aan de ontwikkeling aan de projecten en helpt dromen waar te maken. YouBeDo.com hanteert dezelfde prijzen als andere verkooppunten omdat in Nederland de Wet op de Vaste Boekenprijs geldt. Dit betekent dat Nederlandse boeken overal dezelfde prijzen moeten hebben. De 10% gaat dus ten koste van de marge van YouBeDo.com. Dit doen zij omdat zij zich inzetten voor een betere wereld!

Waar wacht je nog op? Bestel je boeken op YouBeDo.com!

Follow the author: Ankederks1
More contributions of WorldSupporter author: Ankederks1
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Wat goed zeg! Ik ga het zeker

Wat goed zeg! Ik ga het zeker onthouden (al koop ik vrij weinig via internet). 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1