Film van een reis in Malawi

Dit filmpje is niet door mij gemaakt!
Toch vind ik het leuk om met andere mensen te delen omdat het eigenlijk heel erg lijkt op mijn reis. De projecten waar deze mensen zijn geweest, ben ik ook geweest en veel van de andere plekken waar dit gezin is geweest ben ik ook geweest. Ik ben heel erg blij dat ik op dit filmpje werd gewezen want het leek eventjes alsof ik weer terug was in Malawi. Ik herkende de mensen en plekken & kreeg meteen weer een soort van heimwee.

En inderdaad, zoals het liedje aan het eind van het filmpje: I love you Africa

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Riannedebruin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.