Film van een reis in Malawi

Dit filmpje is niet door mij gemaakt!
Toch vind ik het leuk om met andere mensen te delen omdat het eigenlijk heel erg lijkt op mijn reis. De projecten waar deze mensen zijn geweest, ben ik ook geweest en veel van de andere plekken waar dit gezin is geweest ben ik ook geweest. Ik ben heel erg blij dat ik op dit filmpje werd gewezen want het leek eventjes alsof ik weer terug was in Malawi. Ik herkende de mensen en plekken & kreeg meteen weer een soort van heimwee.

En inderdaad, zoals het liedje aan het eind van het filmpje: I love you Africa

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: Riannedebruin
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
Film van een reis in Malawi
More contributions of WorldSupporter author: Riannedebruin
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]