Fund raising #2

Over minder dan een maand bevind ik mij in Brazilië! In de afgelopen maanden heb ik heel wat dingen gedaan om geld in te zamelen voor mijn reis, aandacht te vragen voor het ontwikkelingswerk en meer te weten te komen over wat ik precies ga doen.

In februari bezocht ik de Worldsupporter voorbereidingsdag die ontzettend leuk en leerzaam was! Daarnaast had ik een voorbereidingsdag van Worldmapping in april, waarvan ik er komende zaterdag nog eentje heb. 

Om geld in te zamelen heb ik heel wat acties ondernomen. Zo heb ik walnoten verkocht, presentaties gegeven over wat ik ga doen, sponsoretentjes georganiseerd, een mooi bedrag opgehaald op Koningsdag, opgetreden en daarnaast ook veel lieve donaties ontvangen. 

Op internet en televisie volg ik alle documentaires die gaan over het leven in de favela's en met het WK is er op dit moment genoeg te vinden over Brazilië. Als ik alle mooie beelden zie, kan ik niet geloven dat ik daar binnenkort ben. Nog heel eventjes!

Follow the author: Madeliefje
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]