gesprek over het evt starten van een stichting

Afgelopen vrijdag stond ik samen met mijn baas op een evenement te werken (EHBO op evenementen). Na een gesprek over mijn ervaringen en Uganda en mijn kijk op ontwikkelingswerk gaf mijn baas aan graag een stichting te willen starten. Doordat hij met zijn bedrijf regelmatig bij bedrijven komt die een jubileum feest geven verwacht hij dat er een grote kans is dat hun tevens een bepaald bedrag aan een stichting willen schenken. Hij heeft er over nagedacht samen te gaan werken met een stichting maar vindt het 'leuker' en 'prettiger' om een eigen stichting te starten. Met hem heb ik dan ook gesproken over mijn kijk hierop en aangeboden hier wel bij te willen helpen. Het is allemaal nog erg vaag en er zijn nog geen echte stappen gezet maar het gesprek en er over nadenken vond ik al erg leuk. Ik hoop dan ook dat dit over een tijdje een vervolg krijgt!

Follow the author: Anne Hoefnagels
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Anne Hoefnagels
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Mooi Plan

Hoi Anne,
Wat een mooi initiatief! Laat ons weten als er meer stappen genomen worden. Iedereen kan bijdragen...

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1