nog maar 15 dagen..!

Over 15 dagen gaat het dan echt gebeuren, dan stap ik in het vliegtuig naar Vietnam! Ik zal daar vrijwilligerswerk doen, maar ook backpacken. Als ik aankom heb ik eerst een hele dag in Ho Chi Minh, waarna ik op vrijdag met de bus naar Can Tho zal vertrekken waar de verschillende projecten voor het vrijwilligerswerk zijn. Ik weet nog neit precies wat ik ga doen, ter plekke zal ik te horen krijgen waar ik wordt ingedeeld. De projecten zijn heel divers, van lesgeven aan straatkinderen tot helpen met koken in een zieknehuis. Grote kans dat ik ook wrodt ingezet bij verschillende weeshuizen. Hier zijn veel gehandicapte kinderen door het agent orange van de amerikanen in de oorlog. Aan de foto´s die ik nu al heb gezien zal da tnog vrij heftig worden! Na drie weken bij de projecten geweest te zijn zal ik samen met Erica naar het noorden van Vietnam vliegen en vanaf daar in anderhalve week tijd naar het zuiden reizen. Vrij kort, maar hopelijk kunnen we aardig wat hoogtepunten meepakken! Hierna zullen we terugkeren naar Can Tho waarna ik nog een week op de verschillende projecten heb. 

Afgelopen maanden zijn druk geweest met alle voorbereidingen, hopeijk is nu alles geregeld! Ook heb ik een deelnamedag gehad van de organisatie vrijwillig wereldwijd. Samen met mijn ouders ben ik naar Dordrecht afgereisd waar we uitleg kregen over de projecten enzo, maar ook al een aantal vrijwilligers ontmoet waarmee ik op dezelfde tijd in Vietnam zal zijn. Ook heb ik een trainingsdag gehad voor het Millenium doen programma. Dit was een training over hoe om te gaan met andere culturen en hoe je veilig kunt reizen. 

Het begint nu allemaal heel dichtbij te komen, dat zorgt ervoor dat ik er steeds meer zin in krijg. Ik hoop dat het een hele ervaring zal worden en kijk nu al uit naar het moment dat ik het vliegtuig in stap! 

Liefs Annemiek

Follow the author: annemiekkoomen
More contributions of WorldSupporter author: annemiekkoomen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]