Info avond Worldmapping

Hoi Allemaal,

Nog een weekje en dan is het zover. Op 11 oktober ga ik helpen bij de informatieavond van Worldmapping. Eindelijk kan ik weer over mijn ervaringen vertellen en ik hoop dat ik mensen kan inspireren om ook naar Afrika te gaan. Ik heb er in ieder geval al veel zin in!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Spannend

Ha Gerrwin, dat klinkt spannend. Laat ons weten hoe het gegaan is!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Gerrwin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd