Impacht op gezin en vrienden

Het feit dat ik naar Oeganda ben geweest heeft wel wat impact gehad op mijn gezin en ook wel een beetje op mijn vrienden. Ze weten er nu natuurlijk wel een stuk meer vanaf omdat ik het er nog steeds regelmatig over heb. Dan vergelijk ik dingen hier met dingen in Oeganda. Zo komen zij meer te weten over verschillen tussen hier en daar. Ik heb wel het idee dat ze beter letten op kleine dingetjes. Niet zo snel eten weggooien bijvoorbeeld. Mijn broer die heeft mijn verhalen gehoord over de verschillend tussen hier en daar en nu vindt hij het behoorlijk schandalig dat het WK voetbal in Brazilië wordt gehouden, omdat alleen de overheid het daar een goed plan vindt. De bevolking wil het eigenlijk helemaal niet, en dat stoort mijn broer enorm. “Dan maar in Nederland! Wij hebben genoeg geld maar zij niet!”.

 

Follow the author: StanPortegies
More contributions of WorldSupporter author: StanPortegies
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]