Blog over mijn reis naar Malawi

Ik heb voor tijdens en na mijn reis een blog bijgehouden op het volgende adres: http://fonsnaarmalawi.blogspot.nl/2012_03_01_archive.html Hier heb ik verteld over alles wat er voor mij kwam kijken bij de voorbereiding, wat ik in Malawi zelf deed en wat me daarna allemaal is overkomen. Hier konden familie en vrienden op reageren zodat zij betrokken waren bij mijn expeditie

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of fwilmes
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.