De Rotary

Donderdag heb ik een presentatie bij de Rotary in Gorssel gegeven. Ik heb van hun een subsidie van 250 euro gekregen. In de presentatie heb ik verteld wat ik met het geld gedaan heb, hoe ik de reis beleeft heb en hoe de reis mij veranderd heeft.

Toen ik klaar was, was het doodstil. De voorzitter kwam naar me toe en zei dat ze allemaal erg ontroerd waren door mijn verhaal. Ze voelde zich schuldig dat ze maar 250 euro gegeven hebben. Als ze hadden geweten wat voor een geweldige projecten ze hiermee hebben gesteund, hadden ze veel meer gegeven.

Ze waren super enthousiast en ik mag nog een keer terug komen om de presentatie nog een keer te doen, maar dan voor de hele Rotary club. Ze hadden het ook al over lange termijn projecten.

Ik ben heel erg blij dat ik met mijn presentatie mensen zo kan raken en zo mensen te inspireren. Er zullen zeker nog meer presentaties volgen. 

Follow the author: Milou Serbée
More contributions of WorldSupporter author: Milou Serbée
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]