Wat Afrika voor impact heeft gehad op mij en mijn familie

Na mijn reis naar Uganda, wat nu al 5 maanden geleden is, ben ik veel veranderd. Ik zie dingen anders dan voorheen en kan van bepaalde dingen meer genieten dan voorheen. Ik heb mezelf kunnen ontplooien in deze 2 weken in Uganda en daar ben ik heel blij mee. Ik doe veel dingen voor andere en voel me hier heel erg goed bij. Dit is volgens mij ook hetgene wat mijn moeder vooral merkt...Ik help veel vaker bij het huishouden en vindt het zelfs leuk om te helpen. Ook naar school gaan is voor mij veel leuker. Ik kan hier meer van genieten, buiten al het huiswerk, omdat je toch altijd in je achterhoofd houdt dat mensen in Uganda dit niet vanzelfsprekend kunnen. 

De mensen om mij heen heb ik erg geinspireerd. Ontwikkelingswerk spreekt veel meer mensen aan dan voorheen, wat natuurlijk helemaal super is. Familie vraagt nog iedere keer om nog wat te vertellen over de reis. Ik heb laatst ook een fotoboek in elkaar gezet, die ik met plezier aan iedereen laat zien. 

Wat ik ook erg leuk vindt, zijn mijn vriendinnen die om advies vragen voor de expeditie. Drie vriendinnen van mij gaan namelijk deze zomervakantie ook naar Uganda! Ik vind het super leuk dat ik de eerste ben geweest en hun daarmee op deze manier kan voorbereiden op deze super ervaring! 

Ik hoop zeker om nog een keer terug te gaan na mijn studie. En op deze manier nog meer mensen te kunnen inspireren. 

More contributions of WorldSupporter author: Naomi
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]