Missing Malawi

Het is inmiddels alweer bijna 2 maanden geleden dat ik terugkwam uit Malawi. De tijd vliegt! Nog steeds ben ik elke dag bezig met mijn reis, de ene dag wat meer dan de andere dag. De ene dag blijft het bij foto's kijken terwijl ik op een andere dag een heel stuk schrijf voor in de krant. Ik ben mijn reis in ieder geval nog niet vergeten.

Sinds ik terugben heb ik verschillende dingen gedaan om zo veel mogelijk mensen over mijn reis te laten weten. Op de eerste plaats heb ik natuurlijk gewoon aan heel veel mensen verteld over mijn reis, maar omdat ik heb nog wat breder aan wilde pakken is er ook een stuk in de krant gekomen. Verder heb ik samen met Kili een stuk geschreven voor in de schoolkrant, die rond de kerst uitkomt denk ik. Ik heb een filmpje gemaakt met de leukste foto's van mijn reis. Natuurlijk heb ik ook foto's op mijn facebook gezet.

Verder staat er een citaat van mij in de informatiebrief van worldmapping die op mijn school is uitgedeeld en sta ik op de informatieborden op school. Op 10 oktober ga ik trouwens ook helpen op de informatieavond die worldmapping geeft op mijn school!

Ik heb alweer een paar oude telefoontjes liggen, die ik binnenkort op ga sturen. Het geld wat ik voor deze telefoontjes krijg ga ik aan de projecten geven waar ik ben geweest. Ook ben ik bezig met subsidie te verdienen. Met dit geld ga ik de projecten ook steunen.

En het allerbelangrijkste, ik spoor mensen aan om zelf ook eens naar een ontwikkelingsland te gaan. Ik heb al van veel mensen gehoord dat ze zelf ook met worldmapping op reis willen en ook van veel volwassenen hoor ik dat het ze wel wat lijkt

Follow the author: Riannedebruin
More contributions of WorldSupporter author: Riannedebruin
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Missing Malawi

Ik zag inderdaad allemaal blogs van jouw activiteiten. Mooi hoor! Leuk dat je ook echt resultaat boekt en anderen weet te enthousiasmeren. Wil je zelf nog weer terug?

Heb je nog tips voor andere wereldsupporters die ook geld willen inzamelen of mensen willen inspireren?
In elk geval geweldig om te horen dat je nog zo actief bezig bent. Kudos! :)

Tips

hoi Miriam,
Ik wil zelf heeel graag terug! Helaas gaat het nog wel een hele tijd duren voordat ik terug kan en ga, want ik moet natuurlijk eerst sparen... Maar ooit ga ik terug, en dan ga ik zeker langs bij alle projecten.

Tja tips voor andere wereldsupporters. Ik vind het gewoon belangrijk dat heel veel mensen horen over hoe het daar is, en dat ze gewoon eens begrijpen hoe goed ze het eigenlijk hebben. Met dit doel heb ik al veel gedaan en ik raad andere wereldsupporters dan ook zeker aan om mensen te informeren over hun acties en de aangrijpende verhalen de delen, want daar bereik je al heel veel mee.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2