Kerkbezoek!

Wie had dat gedacht dat ik vrijwillig een bezoek aan de kerk zou brengen! Ik ben gedoopt en heb de communie gedaan, maar daarna heb ik het voor gezien gehouden.

De moeder van mijn vriend is erg gelovig en met haar spreek ik vaker over het geloof. Ik ben erg kritisch en geloof totaal niet, maar in haar verhaal was iets wat me erg aansprak. Ze heeft me overgehaald om een keer een kerkdienst te bezoeken. Dat heb ik gedaan!

De dienst was in een gewoon huis. Het is een Christelijke kerk en ze zijn nog op zoek naar een geschikt lokaal om de dienst voor te zetten. De dienst was in het Spaans, omdat veel Zuid-Amerikaanse mensen naar deze kerk gaan. Ik kreeg oordopjes in, want de dienst werd ter plekke vertaald. Er werd gezongen, uit de bijbel gelezen en gepreekt. Ik vond het heel apart om een andere soort dienst mee te maken, dan ik gewend was.

Aan het einde van de dienst, kon je profetie ontvangen, als je dat wilde. Dit vond ik erg indrukwekkend. Een mevrouw legde haar handen op mijn hoofd en sprak een gebed uit. Vervolgens sprak ze in mijn oor, wat ze door had gekregen van de heilige geest. Het ging over mijn jeugd, maar ook over de toekomst.

Na deze dienst gingen we nog gezellig met zijn allen eten en kon ik mijn Spaans dus weer goed oefenen! Ik heb de dienst als erg indrukwekkend ervaren, omdat ik het idee heb gekregen dat er wel 'iets' is. Dat had ik nooit verwacht!

Follow the author: anoukjacobs
More contributions of WorldSupporter author: anoukjacobs
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]