Project

De afgelopen paar weken ben ik super druk geweest met een klein project. En vandaag is het dan officieel! Over een paar uur gaat mijn project van start. Het project heet: ''Doneer iets kleins, doe iets groots''. Het idee achter het project is dat heel veel mensen graag geld doneren aan het goede doel, maar dat daar een aantal belemmeringen zijn; je weet niet echt waar het geld terecht komt, je hebt geen zin in maandelijkse bijdragen, de donaties zijn te hoog, etc.

Maar bij dit project worden al deze problemen opgelost! Je kan tegen lage prijzen 'producten' doneren die dan o.a. naar ziekenhuizen in de derde wereld gaan. De donatie is eenmalig, en 100% ervan gaat naar de producten. Bovendien ontvang je maximaal 4 weken na je donatie een berichtje over waar je product naartoe is gegaan, en een foto van je product. Super nuttig dus!

Over een paar uur gaat de website & de facebook online, en ik zal hier dan ook een linkje posten. Neem vooral een kijkje, en vragen zijn altijd welkom!!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: saraii
Comments, Compliments & Kudos

Hi Saraii

Wat een tof initiatief, ik ben het helemaal met je eens. Ik denk dat inderdaad het een steeds grotere drempel voor mensen wordt om te doneren door de verhalen die er allemaal zijn ontstaan over de eindbestemming van het geld. Doneren in goederen is echter ook niet altijd het beste omdat dit de nijverheid in het eigen land soms tegen gaat waardoor lokale bedrijven dan weer in de problemen komen. Maar zo heeft alles zijn voor en tegens, is het niet?Liefs Cecile

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1