familie en vrieden

Hallo allemaal,

laatst even een berichtje op facebook gezet met daarin een link naar mijn vrijwilligerswerk blog. Toch altijd leuk om te zien wie het liked en de reacties te lezen. In mijn omgeving wensen mensen mij succes en zeggen dat ik moet gaan genieten, dat het een ervaring voor het leven zal worden. Dat geloof ik ook wel alleen wordt door organisaties gezegt dat je er niet te veel van moet verwachten... Omdat als je met hoge verwachtingen aankomt het nog wel een tegen kan vallen. Mijn verwachtingen zijn dus ook niet zo hoog, maar wat wil je als je weet dat ik mij over een week moet wassen met een borstel een een regenton.. (haha!)

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sonja.koeten
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
14
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd