familie en vrieden

Hallo allemaal,

laatst even een berichtje op facebook gezet met daarin een link naar mijn vrijwilligerswerk blog. Toch altijd leuk om te zien wie het liked en de reacties te lezen. In mijn omgeving wensen mensen mij succes en zeggen dat ik moet gaan genieten, dat het een ervaring voor het leven zal worden. Dat geloof ik ook wel alleen wordt door organisaties gezegt dat je er niet te veel van moet verwachten... Omdat als je met hoge verwachtingen aankomt het nog wel een tegen kan vallen. Mijn verwachtingen zijn dus ook niet zo hoog, maar wat wil je als je weet dat ik mij over een week moet wassen met een borstel een een regenton.. (haha!)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of sonja.koeten
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
14
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.