UItslag loterij

Hoi hoi!

De uitslag van de loterij is binnen!
Een dag later dan eigenlijk gepland maar toch. Er zijn een hoop prijswinnaars en met deze zal ik de komende paar dagen contact opnemen i.v.m. de gewonnen prijs en het afleveren ervan.

Alle prijswinnaars, heel veel plezier met jullie gewonnen prijs.
Iedereen die op de een of andere manier geholpen heeft de loterij tot een succes te maken, heel erg bedankt! 

Deze loterij was het laatste zetje dat ik nodig had om mijn reis naar Brazilië te verwezenlijken en nu gaat het dan ook echt gebeuren! Over 48 dagen stap ik al in het vliegtuig om aan dit onvergetelijke avontuur te beginnen.

Onder de reisgenootjes zijn we allemaal al druk bezig met voorbereidingen te treffen. De laatste lootjes wat betreft het inzamelen van geld. De backpack regelen en langzaamaan eens gaan bedenken wat er allemaal mee moet. De nodige vaccinaties laten zetten, verzekeringen regelen en ga zo maar door. Gelukkig hebben we 21 Juni nog een keer een voorbereidingsdag om de laatste dingetjes te bespreken. De rest zal toch via whatsapp gaan moeten.

Nu zijn we ook bezig om met de groep een vest/trui (we zijn er nog niet uit welke) te laten bedrukken als soort van tenue. Deze gaat natuurlijk mee naar Brazilië en zal ons ook na de reis aan  het avontuur blijven herinneren. Vorig jaar met de Zuid-Afrika groep hadden we  een T-shirt laten bedrukken en op de laatste dag lieten we er iedereen iets opschrijven. Superleuk deze herrinnering en elke keer als ik het shirt zie dan komen de herrineringen weer naar boven.

Tijd voor een reunië. En dat terwijl mijn volgende avontuur al bijna gaat beginnen.

Ik heb er in ieder geval super veel zin in!

Groetjes,

Renee 

 

Image
Follow the author: Renee_Vercoulen17
More contributions of WorldSupporter author: Renee_Vercoulen17
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]