Terug in Nederland...

Hooi!

dit is mijn eerste blog sinds ik terug ben van Uganda(!). Het is zelfs mijn eerste blog ooit nu ik er zo over nadenk..

Ik ben ongeveer twee weken geleden terug gekomen uit Uganda, hier ben ik samen met 18 anderen heen geweest met Worldmapping om vrijwilligerswerk te doen, ik heb daar niet alleen heel veel geleerd over de cultuur daar, maar ook veel over wat mijn eigen cultuur precies inhoudt, en hoe ik daar in sta.

Ik wil graag proberen om een keer in de week een blog te schrijven, om te kijken of ik over een maand, een half jaar en misschien wel over een jaar nog steeds zo heel erg graag terug zou willen naar Uganda als dat ik nu wil, en of ik merk dat er iets is verandert aan mijn doen en laten. Ik ben heel erg benieuwd of die twee weken me nou echt verandert hebben, of misschien alleen een hele bijzondere tijd zijn geweest.

Ik begin pas nu met bloggen omdat ik nu pas een beetje het gevoel heb dat ik echt 'thuis' ben gekomen. De eerste twee weken zijn een beetje als een waas aan me voorbij gegaan, en nog steeds mis ik Uganda en alle lieve mensen daar heel erg.

Ik denk dat dat het wel zo'n beetje was voor mijn eerste blog... Volgende week nog een dus !

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Anne
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.