Voorbereidingen & Sponsoracties voor vertrek

Wauw wat is het allemaal snel gegaan zeg! Vier dagen na mijn aanmelding voor vrijwilligerswerk bij de House Of Refuge (HOR) in de Filipijnen kreeg ik al te horen dat mijn aanmelding was goedgekeurd. Die zelfde dag ging ik voor twee weken naar Milaan en daar heb ik mijn vliegtickets geboekt en alles geregeld, zodat ik twee weken na Milaan al richting Azie kon. Zo gezegd, zo gedaan. Ik wilde heel graag een sponsoractie organiseren om geld in te zamelen voor het weeshuis (om activiteiten te organiseren en spullen te kopen voor de kinderen). Aangezien ik maar twee weken heb, wist ik dat ik geen hele grootse sponsoracties kon organiseren, dus heb ik drie haalbare plannen bedacht. Het eerste idee was: het verzamelen van lege statiegeldflessen & kratten. Dit haalt niet alleen geld op, maar is ook nog eens goed voor het milieu! Win-win dus. Inmiddels heb ik al wat flessen opgehaald en ingeleverd, dus het werkt! Het tweede idee was eigenlijk om een benefietdiner met optredens van muzikanten te organiseren, maar dat bleek toch niet haalbaar te zijn voor dit korte tijdsbestek, dus wordt het een gezellige benefietpicknick in het park! Ik ga zorgen voor de hapjes en de drankjes en alle opbrengsten gaan uiteraard naar House Of Refuge. Al een aardig aantal mensen hebben zich aangemeld voor de picknick, dus ik hoop dat het een succes wordt! Het laatste idee was er eentje die eigenlijk voor de hand liggend is, namelijk een vrije donatie. En nu nadat ik het 4 dagen op social media heb geplaatst levert het al heel wat op! Leuk om te zien dat mensen uit mijn kennissenkring me graag willen helpen en zelfs mensen waarvan ik het eigenlijk niet eens had verwacht. Echt helemaal top!! Iedereen is ook zo enthousiast over de sponsoracties, wat mij natuurlijk nóg enthousiaster maakt. Wat zullen de kinderen van House Of Refuge blij zijn! En wat ben ik iedereen dankbaar! 

Nog iets meer dan een week te gaan voordat ik vertrek: heel erg spannend, maar ik heb er ontzettend veel zin in! Ik zal als ik internet heb posten over mijn belevenissen daar. Ook laat ik weten waar het opgebrachte geld uiteindelijk precies naartoe gaat. Maar voor nu: statiegeldflessen verzamelen en de benefietpicknick voorbereiden.

Liefs,

Jessica

 

Image
Follow the author: jessica.z89
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]