Ambassadeur Rakai

Sinds deze week ben ik ambassadeur geworden van het project Rakai.
Drie maanden ben ik naar Uganda geweest en heb ik gewerkt bij dit project. Doordat mij dit zo goed is bevallen heb ik aangegeven graag ambassadeur te worden. Het aankomende jaar zal ik nieuwe vrijwilligers informeren over dit project en kunnen ze met vragen bij mij terecht. Verder zal ik regelmatig op een informatiedag van Be-More aanwezig zijn om informatie te geven over Uganda en Rakai.

Een leuke nieuwe uitdaging dus!

Follow the author: miranda194
More contributions of WorldSupporter author: miranda194
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ambassadeur Rakai

Wat prachtig dat je je zo blijft inzetten! Je kunt jouw ervaringen en projecten ook meer aandacht geven door deze post bijvoorbeeld te delen op jouw netwerken. Wie weet schrijven dan nog meer mensen zich in!

Houd je ons wel op de hoogte van je activiteiten?

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1