M'n eerste maand terug

Nu ben ik dan een maadn terug in Nederland en het leven gaat eigenlijk zo weer verder. De eerste weken heb ik me er nog niet echt mee bezig gehouden met hoe ik verranderd zou zijn. Maar het begint me steeds meer door te dringen dat dit misschien wel het geval is. Mijn vriend vertelde me afgelopen week ineens dat hij vond dat ik door deze reis veel beter kan relativeren. Hier had ik namelijk aan het begin veel moeite mee. Ik ben blij dat ik deze reis heb mogen volbrengen en eerlijk gezegd, twee weken waren echt te kort!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MIchelleHagting
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.