Interview met leeftijdsgenoot in Malawi

Ik heb in Malawi met verschillende leeftijdsgenoten gesproken, met 1 jongen heb ik een hele tijd gepraat, het was niet echt een letterlijk interview ofzo, maar we hebben elkaar toch wel echt leren kennen, dus gebruik ik dit als mijn interview.
De jongen heette Immanuel, of in ieder geval was dat de engelse vertaling van zijn naam, hij was 17 jaar oud, net als ik. Hij woonde in Zomba, en hij ging ook naar de middelbare school. Hij vroeg al snel wat mijn naam betekende, en toen ik antwoordde dat ik dat niet wist, was hij heel erg verrast, dit vond ik wel grappig, hij zei dat mensen in Malawi precies weten wat hun naam betekent, ik heb daar zelf nooit bij stil gestaan. Ik weet niet meer precies wat zijn naam betekende maar dat vertelde hij wel. Toen gingen we een beetje praten over wat wij hier aten en wat zij normaal aten, en toen vertelde ik dat bijna al het eten dat in Nederland te koop is uit het buitenland komt, dit vond hij ook heel apart, omdat hij dacht dat alles dan super duur zou zijn, waarschijnlijk is dat in vergelijking met Malawi ook wel zo. Ook vond hij het heel apart dat ik nog niet wist wat ik wou doen in de toekomst, hij zei dat je niks zou behalen in je leven als je geen doelen had en als je niet wist wat je wou doen. Ik vond dit wel grappig omdat iedereen daar er eigenlijk zo over dacht, terwijl ik niet zo denk, ik vind dat je juist open moet blijven voor andere mogelijkheden. 

dit was waar we het ongeveer over hebben gehad, ik vond het wel heel interressant om over de verschillen tussen onze levens te praten.

Follow the author: Thijs
More contributions of WorldSupporter author: Thijs
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]