De eerste keer douchen

Vanochtend heb ik voor het eerst in Oeganda gedoucht. Dat houd in dat ik met een jerry-can van 20 liter tussen vier muurtjes ben gaan staan en deze boven mijn hoofd heb omgedraaid terwijl ik in een bak stond om het water een tweede keer te kunnen gebruiken. De douche stond naast de wc en de stank en vliegen waren dan ook ruim aanwezig. Ongeveer 10 meter verderop stonden mensen van mijn groep water te halen en dat was raar, vooral omdat de muurtjes maar tot mijn schouders kwamen. Omdat de douche zelf geen deur had moest ik de wc deur gebruiken en dichthouden met een handoek maar toen ik dus mijn handdoek wou pakken zag ik dat de wc bezet was en dat ik nu geen deur had. Gellukig kon ik ongezien snel mijn handdoek omslaan en afdrogen voordat Manon uit de wc kwam. Ookal is het daar warm het water uit de kraan is koud. Zeker in de ochtend als het nog niet zo heel warm is is het water heel erg koud, maar als je eenmaal onder de douche uitkomt is het heerlijk om eindelijk weer een beetje fris te zijn. 

Follow the author: maarten16
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: maarten16
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]