Back in the country

Ik ben al weer een paar weekjes terug in Nederland. En wat heb ik het super in Malawi gehad! Ik wil echt weer terug naar het geweldige land dat ik heb mogen ontdekken. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist zat ik al weer in het vliegtuig terug naar Nederland. 

De komende tijd ga ik heel veel presentaties geven. Op school, om daar leerlingen te overtuigen waarom vrijwilligerswerk in het buitenland zo belangrijk en vooral ontzettend leuk is om te doen. Maar ook bij de roatry, een organisatie die zich inzet voor goede doelen. Ik ga hun ervan overtuigen waarom ze de projecten in het buitenland moeten steunen. 

Verder zal ik geld blijven ophalen voor de projecten waar we geweest zijn. De plannen zijn nog niet helemaal rond maar ik heb samen met wat reisgenootjes al wel wat leuke ideeën om geld op te halen.

 

Follow the author: Milou Serbée
More contributions of WorldSupporter author: Milou Serbée
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]