Nog maar drie weken

Over precies drie weken is het zover: dan vertrek ik naar Cusco, Peru. De laatste weken ben ik hard bezig geweest met mijn examens maar daarvoor heb ik geld ingezameld voor mijn project. Omdat het erg lastig te zeggen is waar ik het geld precies aan ga besteden heb ik besloten om me te beperken tot vrienden en familie. Op dit moment heb ik 418 euro ingezameld en ik hoop dat dat nog een beetje gaat oplopen. Ik benieuwd wat ik aantref in Peru en of ik met mijn bijdrage iets kan betekenen. Via stichting Muzes heb ik een vrijwilligerstraining gehad die ik aan iedereen die vrijwilligerswerk gaat doen kan aanraden. Op die manier ga je denken over zaken waar ik zelf nooit op gekomen was.

Nog maar even wachten!

Follow the author: LaurenJulia
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]