Nog maar drie weken

Over precies drie weken is het zover: dan vertrek ik naar Cusco, Peru. De laatste weken ben ik hard bezig geweest met mijn examens maar daarvoor heb ik geld ingezameld voor mijn project. Omdat het erg lastig te zeggen is waar ik het geld precies aan ga besteden heb ik besloten om me te beperken tot vrienden en familie. Op dit moment heb ik 418 euro ingezameld en ik hoop dat dat nog een beetje gaat oplopen. Ik benieuwd wat ik aantref in Peru en of ik met mijn bijdrage iets kan betekenen. Via stichting Muzes heb ik een vrijwilligerstraining gehad die ik aan iedereen die vrijwilligerswerk gaat doen kan aanraden. Op die manier ga je denken over zaken waar ik zelf nooit op gekomen was.

Nog maar even wachten!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LaurenJulia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.