Wakati nzi wakati wewe ni kuwa na furaha

Wakati nzi wakati wewe ni kuwa na furaha

Na alweer een top week begin ik nu toch echt te beseffen dat volgende week alweer m'n laatste week is..
Zaterdag zijn we weer wat (veel) gaan drinken en zondag zijn we weer naar Upendo gegaan met de meiden om te relaxen. 
Maandag zijn er ook 7 nieuwe vrijwilligers bij gekomen, zo raar! We zijn nu met 5 Nederlands sprekende mensen. 
Vorige week waren we met z'n 4e op het teaching project en nog 2 andere op het dolphin project en nu zijn we in totaal met z'n 13e. 

Vanaf deze week gaan we 1,5 uur eerder naar de nurseryschool en helpen we de school met het nursery feeding program (van 20 dollar kunnen hier 100 kinderen een week eten). We geven de kinderen pap en verkopen snacks voor ongeveer 10 cent. Het is nogal een gekkenhuis maar wauw wat ongelofelijk de kinderen delen alles met elkaar, eerst maken ze hele kleine stukjes van het eten van en dan delen ze het met een groepje. 
Om 10:30 begint de les dan, we beginnen met wat stretch oefeningen om ervoor te zorgen dat de kinderen aandacht voor ons hebben, dan doen we de goodmorning song en daarna introduceren we onszelf, dat gaat ongeveer zo: 'my name is teacher Chanel' en dan schreeuwen al de kinderen 'teeeeacher chanellll, teeeeeacher chanellll'
Daarna geven we de kinderen hun naamplaatjes zodat we weten wie wie is. 
Daarna beginnen we met ons thema van de week, deze week is het 'wild animals', we laten ze plaatjes zien van dieren en dan moeten zij de Engelse naam van het dier zeggen. 
Daarna doen we een liedje die bij het thema van de week hoort, bij de 'wild animals' doen we het liedje 'in the jungle'
Daarna doen we meestal een spelletje en schrijven we de namen van de dieren of tekenen we ze. Aan het eind van de klas zingen we meestal nog wat liedjes. 
Aan het eind van elk thema knutselen we wat. Deze week hebben we maskers van apen en leeuwen gemaakt. 
M'n adultclass gaat alweer super, ik heb echt het gevoel dat ze wat leren. Ook heb ik een ketting van een van de studenten gekregen, ze zijn zo lief!! Ook heb ik vorige week een Afrikaanse lange jurk gekocht en aangedaan naar m'n adultclass, dat was een groot succes! Alle jongens vonden dat ik er goed uitzag. 

Het wassen van m'n kleren hier is een groot succes, soms krijg ik kleren terug met vlekken die er eerst nog niet inzaten en soms krijg ik ze zelfs terug met gaten erin. Maar gelukkig waren het allemaal oude kleren en kan ik erom lachen. 

Deze week ben ik ook bezig geweest met de fundraisen om een project te maken voor een fruit en groenten tuin bij het land van de nieuwe school, ik ben er zo enthousiast over! 

Vanavond hebben we een sunset barbecue en wat we dit weekend gaan doen weet ik nog niet! Ik ga in ieder geval heel erg veel genieten van m'n laatste lesweek. 

Hakuna matata

Follow the author: chanelstokje
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]