Dinsdag 20 mei – Mid Term Examinations op de Step Up

Deze week hebben de kinderen op de Step Up Academy weer een belangrijke examenweek. De school sluit al over een paar weken voor de zomervakantie, dus deze examenweek is belangrijk voor de kinderen. De kinderen doen natuurlijk ontzettend hun best om zo hoog mogelijke cijfers te halen!
Vandaag hadden we besloten om even ´s ochtends te komen helpen bij het surveilleren van de kinderen. Dus in het kort: de kinderen in de gaten houden, de kinderen soms helpen als ze de Engelse zin niet begrijpen, ze soms tot de orde roepen als dat nodig is. Er zaten aardig wat fouten in de gemaakte examens, dus dit hebben we ook aangegeven. We hebben van 8-10 uur gesurveilleerd en besloten daarna naar huis te gaan. De kinderen vonden het weer erg leuk om ons te zien! En daar hebben wij natuurlijk ook weer enorm van genoten!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of MichielVierhout
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.